Поврат на средства

Myrkl Поврат на средства

Поврат на средства

Замената на производи се врши исклучиво онлајн и не е возможна физичка замена на производи во нашите продажни места.По прием на пратката, Ве замолуваме да го проверите производот, и доколку воочите оштетувања, или моделот и големината се несоодветни за Вас, потребно е да не конкактирате во рок од 24 часа од моментот на примање на нарачката, на телефонскиот број 075 42 88 44 или да испратите маил на [email protected] и да ги наведете своите лични податоци и причината поради која сакате да го вратите/замените производот.Производот предмет на замена треба да се врати во рок од 15 дена од денот на прием на нарачката, со приложување на фактурата која сте ја добиле при доставувањето на производот. Производот мора да биде неупотребуван, неоштетен и спакуван во оригиналното пакување во футролата која сте ја ја добиле со сите приложени додатоци. Производите, спакувани во своето оригинално пакување, треба да се испратат преку курир до адреса која ќе ви ја приложат нашите продавачи. Трошокот за замена на производи е на товар на купувачот, во висина од 150 ден, освен кога се работи за рекламирање на производот.По прием на пратката, производот ќе биде проверен од можни оштетувања а вклучително и неговата исправност. Доколку се утврди оштетување на производот од било каков вид, а е производ на неправилно ракување од страна на клиентот, клиентот е исклучиво одговорен за намалената вредност на производот, што произлегува како последица на ракувањето со производот, на начин што не е соодветен. Во случај на настанати неправилности и оштетувања од страна на клиентот, средстбата нема да бидат рефундирани и производот ќе биде вратен на купувачот.Myrkl Macedonia го задржува правото во случај на замена на производи,

или поврат на средства, плаќањето да го изврши преку VISA, EC/MC, Maestro, и банката на барање на продавачот ќе изврши поврат на средствата на сметката на корисникот.Рокот на замена на производ или враќање на средства може да трае до 15 дена.

Ние користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето искуство на нашиот веб сајт.

Прочитај повеќе