Politika e kukive

Myrkl Politika e kukive

Politika e kukive

 Për të qenë në gjendje të përshtatni përdorimin e internetit me nevojat tuaja, dhe në të njëjtën kohë për të garantuar optimizimin e të dhënave që shfaqen për ju, faqja jonë përdor cookies. Një cookie është një veçori standarde e faqeve të internetit në formën e një skedari teksti që transferohet në pajisjen tuaj, qëllimi i të cilit është mbledhja e informacionit të kërkimit në faqen tonë. Cookies shkarkohen nga shfletuesi juaj herën e parë që shfletoni faqen. Për më tepër, ato përdoren që funksionimi i faqes sonë të jetë më i mirë dhe më funksional, me faktin se gjatë vizitës suaj të mëtejshme në sit do t'ju njohin dhe do ta bëjnë përdorimin tuaj më të përshtatshëm. Në të njëjtën kohë ata na informojnë për dobinë e segmenteve të caktuara të faqes, si dhe se cilat seksione duhet të përmirësohen. Për shembull, duke kujtuar cilësimet tuaja, ne nuk duhet t'ju pyesim nga cili vend jeni sa herë që vizitoni faqen tonë të internetit.


Të dhënat që mbledhim janë vetëm për qëllime statistikore dhe jo për qëllime personale. Cookies nuk mund të transmetojnë viruse në pajisjet tuaja.


Pas hapjes së faqes sonë, opsioni i cookie-ve shfaqet si një dritare kërcyese në fund të faqes, ku mund të zgjidhni të pranoni përdorimin e tyre ose të vazhdoni të shfletoni faqen pa pëlqimin. Nëse refuzoni përdorimin e cookies, kjo mund të ndikojë në përvojën tuaj të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes sonë. Për më tepër, mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj në çdo kohë, të cilat zakonisht gjenden në menutë "opsionet", "veglat" ose "preferencat".

Ние користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето искуство на нашиот веб сајт.

Lexo më shumë