Ndez partinë

Fike hangover

Myrkl është një suplement ushqimor përpara se të pihet.

2 kapsula para konsumimit të alkoolit
Myrkl 30 kapsula / 15 dozë +5 pako të vogla falas (10 kapsula)

Suplementi ushqimor Myrkl në formë kapsule përmban kultura mikroorganizmash, vitaminë B12 dhe L-cisteinë.

2155 MKD

Pse zgjedhim Myrkl?
  • Produkti i parë në historinë e njerëzimit që hollon 70% të alkoolit të gëlltitur në zorrë, para se të arrijë në mëlçi, duke hequr efektet e këqija të alkoolit dhe duke dhënë një ndjenjë freskimi.

2 kapsula para konsumimit të alkoolit
Myrkl 2 kapsula / 1 dozë

Suplementi ushqimor Myrkl në formë kapsule përmban kultura mikroorganizmash, vitaminë B12 dhe L-cisteinë.

189 MKD

Pse zgjedhim Myrkl?
  • Produkti i parë në historinë e njerëzimit që hollon 70% të alkoolit të gëlltitur në zorrë, para se të arrijë në mëlçi, duke hequr efektet e këqija të alkoolit dhe duke dhënë një ndjenjë freskimi.

Më shumë rreth produktit

Përbërësit

Udhëzime

Ние користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето искуство на нашиот веб сајт.

Lexo më shumë