Вклучи забава.

Исклучи мамурлак.

Myrkl е додаток во исхрана пред пиење.

2 капсули пред конзумирање на алкохол
Myrkl, 30 капсули / 15 дози +5 мали пакувања (10 капсули) гратис

Додатокот во исхраната Myrkl во форма на капсули содржи култури на микроорганизми, витамин Б12 и Л-цистеин.

2155 ден

 Зошто го одбираме Myrkl?

  • Прв производ во историјата на човештвото кој разредува 70% од внесениот алкохол во цревата, пред да дојде во црниот дроб, при што се отстрануваат лошите ефекти на алкохолот и се добива чувство на освежување

2 капсули пред конзумирање на алкохол
Myrkl 2 капсули / 1 доза

Додатокот во исхраната Myrkl во форма на капсули содржи култури на микроорганизми, витамин Б12 и Л-цистеин.

189 ден

Зошто го одбираме Myrkl?

  • Прв производ во историјата на човештвото кој разредува 70% од внесениот алкохол во цревата, пред да дојде во црниот дроб, при што се отстрануваат лошите ефекти на алкохолот и се добива чувство на освежување

Повеќе за производот

Состав

Насоки

Ние користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето искуство на нашиот веб сајт.

Прочитај повеќе